Un país en Marxa cap a la independència... ...COMPTE ENRERE

Compte enrere per la manifestació unitària de l'11 de setembre CATALUNYA, NOU ESTAT D'EUROPA.  a Sant Boi creix la intensitat dels actes previstos, a continuació us detallem les convocatòries per dilluns 10 i el mateix dimarts 11 setembre, us animem a acompanyar-nos i participar-hi activament:

Marxa cap a la independència 10 de setembre
18:00h Concentració a la Plaça Pere Carol (davant dels jutjats)
18:30h Inici de la Marxa que finalitzarà al Museu de Sant Boi. Ens acompanyarà un escamot de la Coronela i un grup de gralles.
19:00h Visita guiada a l’espai d’en Rafael Casanova del Museu. Al finalitzar la visita, al pati del Museu escenificació teatralitzada de la figura d’en Rafael Casanova a càrrec de l'actor Xavier Núñez Rosselló i del lectura manifest.
Recorregut: Rambla Rafael Casanova, Pl. Ajuntament, C/ L'Alou, C/ Pont

Marxa de torxes 10 de setembre
21:30h concentració a la Plaça del Mercat Vell
22:00h Inici de la marxa
23:00h Lectura conjunta del Manifest a càrrec de Sant Boi Decideix Independència-ANC i els partits adherits.
Recorregut: Pl. Mercat Vell, c/Vidal i Barraquer, c/Lluís Castells, c/ Rutlla, c/ Major (parada davant Cal Siliu i lectura), c/ Riereta, Rambla, Pl. Ajuntament, c/ L’Alou, Pl. Cala Teresa de l’Oli, c/ del Pont (parada i lectura), Avd. Maria Girona, c/ Hospital, Pl. de l’Església.
Les Torxes es podran adquirir abans de l'inici a un preu de 3€ cada una. Es recomana roba de cotó, com ara la samarreta que vam fer enguany per l'aplec. Si porteu senyeres o estelades manteniu-les a una distància prudencial de les torxes.

Dóna la cara per la Indepèndencia 10 i 11 de setembre
Dóna la cara per la independència a Sant Boi de Llobregat -dilluns 10 Plaça del Mercat Vell de 18 a 22 h / dimarts 11 Plaça de l'Ajuntament de 10 a 14 h.  El “Dóna la cara” www.donalacara.cat és un projecte que consisteix en omplir una pàgina web amb fotografies de persones que estan a favor de la Independència. Durant aquests dies, emmarcat dins dels actes que es realitzen a Sant Boi per la "Marxa per la Independència" podreu participar directament en aquest projecte, no heu de portar cap foto, us la farem nosaltres. A la parada també podreu adquirir estelades i samarretes de Sant Boi Decideix - ANC.

Ofrena floral 11 de setembre
10:00h a la plaça Plaça Mossèn Jaume Oliveres (davant de l'Esglèsia de Sant Baldiri). Sant Boi Decideix - ANC acompanyarà en Carles Castellanos del Secretariat Nacional de l'ANC a l'ofrena floral que organitza l'Ajuntament de Sant Boi. Us animem a participar-hi lluint les vostres estelades.

Manifestació unitària CATALUNYA, NOU ESTAT D'EUROPA 11 de setembre
VINE A FER HISTÒRIA AMB NOSALTRES!
15:15H ens trobarem a l'estació del Carrilet.
  El punt de trobada de la comarca del Baix Llobregat i d'altres que s'afegiran és a la Plaça Espanya.
A les 16:30h. està previst enfilar la Gran Via amb la nostra estelada al capdavant fins arribar al punt per incorporar-nos a la manifestació.
En el següent enllaç hi trobareu informació sobre el recorregut, la cartolina verda que hem de portar i recomanacions diverses:
 Informació Manifestació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada