#25N vota Independència

  • Per dignitat nacional, hem de defensar la nostra llibertat, avançant en el nostre procés d’independència. Hem de dir prou a la submissió i al maltractament continuats en els àmbits econòmic, social, cultural i lingüístic. Hem de dir prou a les campanyes insidioses que, des dels mitjans de comunicació i els mitjans institucionals i polítics, estan escampant l’odi i la mentida contra Catalunya, i ho hem de dir de manera ferma, clara, tranquil·la i pacífica. 
  • Per radicalitat democràtica, catalans i catalanes volem exercir democràticament el dret d’autodeterminació, el dret a decidir què volem ser. A l’Europa del segle XXI ningú pot oposar-se a la regeneració democràtica, ni a la nostra participació en la construcció del nostre Estat. 
  • Per justícia social, la crisi econòmica, política i social que vivim està mostrant la cara més amarga de la nostra societat, retallant drets i prestacions socials, abocant milers de famílies a la precarietat, a l’exclusió i a la pobresa. Necessitem un nou Estat que ens permeti millorar el nostre benestar i ens garanteixi un país més just, més pròsper i més sostenible.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada