ACTA DE L’ASSEMBLEA GENERAL DE SANT BOI DECIDEIX INDEPENDÈNCIA-ANC EL 29-11-2012

A les vuit del vespre en primera convocatòria i a un quart de nou en segona convocatòria a la sala petita de Can Massallera, al carrer Mallorca No. 30 de Sant Boi de Llobregat.
Han assistit 21 persones.

1- INICÍ DE L’ASSEMBLEA
Es llegeix i s’aprova l’acte de l’Assemblea General del dia 17 de febrer del 2012.

2- BALANÇ ACTIVITATS
Es fa balanç de les activitats dutes a terme durant el 2012:
- Vàrem presentar de mà de CDC una moció a l’Ajuntament per que s’adherits a L’ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS PER LA INDEPENDÈNCIA. La moció es va fer en nom de: Sant Boi decideix independència – ANC, ERC, CUO, SI, Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat, Coral ressò i de C. I U.
- Vàrem col·laborar activament en l’organització de la presentació al Baix Llobregat de l’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA a Can Massallera amb èxit total d’assistència.
- Per Sant Jordi vam fer la presentació de la FUNDACIÓ CATALUNYA ESTAT.
- Segon aplec independentista del Baix Llobregat a l’esplanada de l’ermita de Sant Ramón al Montbaig.
- Entrega a la família del desaparegut Josep Borràs d’una foto commemorativa, per la seva feina feta en pro de la independència del nostre país.
- Marxa per la independència.
- Marxa de torxes, amb força assistència de gent el dia 10 de Setembre a la nit (unes 500 persones)
- Participació i part de la coordinació de la manifestació de l’Onze de Setembre a Barcelona.
Encara per dur a terme:
- L’acció “Veïns per la independència” per encoratjar als veïns a penjar estelades a les balconades durant la fira de la Puríssima a Sant Boi.
- L’onze de desembre organitzem una Taula rodona amb el tema “INDEPENDÈNCIA: QUIN ÉS EL CAMÍ?” a Cal Ninyo amb la participació de Montserrat Nebrera, Carles Castellanos, Enric Canela, Josep Cruanyes i amb Montserrat Martí de moderadora.
- L’onze de gener del 2013 començarem la presentació als barris de L’Assemblea Nacional Catalana.
Començarem pel barri de Ciutat Cooperativa / Molí-Nou.

3- ESTAT DE COMPTES
Repàs de l’estat de comptes sense entrar en detalls, doncs a l’Assemblea General del gener ho farem en profunditat i és votarà la seva aprovació.

4- ESTAT ACTUAL DE L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA
Un cop superada la fase de consolidació de l’ANC, creant assemblees territorials i sectorials i potenciar l’associació de municipis per la independència.
Després de l’èxit de la Marxa cap a la independència que va culminar amb l’Onze de Setembre històric que vam viure aquest 2012.
Després de les eleccions del 25 de novembre del 2012 on ha augmentat el nombre de partits que portaven incorporada al seu programa la voluntat que Catalunya esdevingui un nou Estat d’Europa, el sobiranisme i l’independentisme han sortit reforçats i són majoria al Parlament.
Ara entrem en una fase tant important com és treballar per l’obtenció de la majoria social a favor de l’Estat propi català, fent pedagogia en sectors socials on encara no hem arribat explicant-los que es pretén amb un Estat propi i resolent els dubtes que es puguin generar.
Al mateix temps es pressionarà al govern per què arribi a la convocatòria d’un referèndum.
*En Sergi Turiella proposa que ens posem en contacte amb el col·lectiu dels “indignats” per fer-los pedagogia de l’Estat propi.

5- DONEM EL TRET DE SORTIDA PER LA RENOVACIÓ DE LA COORDINADORA.
L’actual Coordinadora considerem que la renovació és positiva i pretenem dur-la a terme des de ara mateix i fins a la propera assemblea del mes de febrer. Plantegem la possibilitat de presentar-se a una nova Coordinadora, i animem a que es produeixi aquesta renovació per donar continuïtat a la tasca de SANT BOI DECIDEIX INDEPENDÈNCIA.

6- PRECS I PREGUNTES
No n’hi ha agut.

L’Assemblea General s’ha acabat a les 10h. De la nit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada