Parades informatives

Dins de les activitats previstes per a aquest any, el matí del proper dissabte 1 de juny muntarem 10 parades informatives simultànies per donar-nos a conèixer a tot Sant Boi, la jornada del dia 1 de juny serà el tret de sortida a un seguit de parades informatives que muntarem durant els mesos de juny i juliol. En aquest cas només en muntarem una en dissabtes alterns.

Com que es tracta d’un desplegament força important, especialment el del dia 1 de juny, ens és imprescindible la vostra col·laboració. I és per això, que us animen a participar en aquestes jornades informatives. Us podeu apuntar enviant un e-mail a santboidecideix@gmail.com 

Més avall us detallem les dates i els llocs on tenim previst muntar les diferents parades, per tal que pugueu triar quin dia (us podeu apuntar a més d’una jornada) podeu col·laborar. L'horari previst seria de 10:00h a 14:00h.

A banda de la venda de les noves samarretes per a l’Aplec Independentista de Sant Ramon i altre marxandatge, tindrem també fulls informatius i d’adhesió de l’ANC. No obstant això, no es tracta només de vendre productes, sinó també de donar informació i dissipar dubtes sobre la necessitat i la possibilitat d’assolir la independència.

Més endavant ens posarem en contacte amb els qui us hàgiu apuntat per acabar de concretar l’organització de les jornades. 

1 de juny 
Plaça de l’Ajuntament, Plaça Catalunya, Mercat de la Muntanyeta, L’Olivera, Mercat de Torrelavila, Mercat de la Cooperativa, Carrer Jaume I, Rda. Sant Ramon cantonada Eusebi Güell, Parc de la Muntanyeta, La Farola 

8 de juny 
Mercat de la Muntanyeta 

22 de juny 
Plaça Catalunya 

6 de juliol 
Plaça de l’Ajuntament 

13 de juliol 
L’Olivera 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada