Ja en som #1000deStBoi a la #ViaCatalana

El passat 30 de juliol vam tancar les incripcions de grup a la Via Catalana amb 1000 persones inscrites en els trams adjudicats a Sant Boi Decideix Independència-ANC es troba en el terme municipal de Vallirana, el 373 i el 374. Si no us heu apuntat, encara ho podeu fer amb nosaltres reservant individualment a la web de la Via Catalana https://via.assemblea.cat/ca/inscripcions.html i seleccionant el tram 373 que en aquests moments encara no està ple del tot.

Per tal de facilitar-vos l’accés a aquesta població, disposarem d’autocars per anar-hi.
Atesa la gran afluència de gent que es preveu per al dia 11 de setembre, i que a les 15.00h -dues hores abans de l'inici de la cadena- es tancarà el recorregut i els accessos al pas de vehicles per garantir la mobilitat i la seguretat dels vianants, els responsables de l’Assemblea territorial de Vallirana recomanen que els participants arribem, si és possible, abans de dinar. Així, doncs, i per tal d’evitar els possibles embussos que es poden produir per accedir al tram assignat, caldrà sortir d’hora de Sant Boi, tant si es va amb autocar com amb vehicle propi. Pel que fa a l’aparcament, hi haurà espais habilitats en el terme municipal de Vallirana.

Tot i que estem pendents de confirmar l’horari exacte de la sortida dels autocars, preveiem que serà entre les 11.00h i les 12.00h. El preu per persona és de 8 €. Si voleu venir amb autocar, ompliu el formulari en el següent enllaç Formulari reserva autocar
En cas que hàgiu inscrit un grup de persones, us agrairem que els feu extensible aquesta informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada