Taula pel Dret a Decidir pel Baix Llobregat

El proper divendres 28 de març a les set del vespre, a la sala Pal·ladius de Pallejà (C/ Velazquez,10) tindrà lloc la presentació pública de la Taula pel Dret a Decidir del Baix Llobregat, amb el suport de la societat civil de la comarca i diverses personalitats.

L’acte comptarà amb les intervencions de Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural, Carme Forcadell, presidenta de l’ANC, Josep M. Àlvarez, secretari general d’UGT, Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO, i Frederic Prieto, president de la Taula pel Dret a Decidir del Baix Llobregat, a més de Salvador Esteve, alcalde de Martorell, Oriol Junqueras, alcalde de Sant Vicenç dels Horts, i Lluís Tejedor, alcalde del Prat de Llobregat. L'alcalde de Pallejà, Ismael Àlvarez, donarà la benvinguda.

La Taula es va constituir el desembre passat amb la finalitat de fer sentir la nostra veu col·lectiva a favor del dret fonamental de votar per decidir el nostre futur, un dret que va lligat a la voluntat de millorar el benestar social de la ciutadania, així com la defensa de la nostra llengua i cultura pròpies. Des d'aleshores, les adhesions d'entitats i associacions de la comarca no ha parat de créixer, s'ha aconseguit el suport de gairebé 400 entitats locals, 23 partits i associacions polítiques, pràcticament tots els sindicats i 21 ajuntaments de la trentena que hi ha a la comarca (un 70% del total).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada