IV Aplec Independentista del Baix Llobregat

Sant Boi Decideix Independència-ANC  organitza el IV Aplec Independentista del Baix Llobregat amb la col·laboració d'Òmnium Cultural Baix Llobregat. L'Aplec coincideix amb el quart aniversari de la celebració de la consulta per la independència a la nostra vila, i la gran novetat d'aquest any és que serà en dissabte, el proper 21 de juny a la tarda-vespre.

L'Aplec començarà a les 19:00h. al cim de Sant Ramon. Comptarem amb els parlaments de la Lourdes Escardívol (Coordinadora de SBDI-ANC) i del Jaume Marfany (vice-president de l'ANC), hi haurà parada de venda de material, Signa un vot, pintada d'estelades, gegantó inflable independentista
, degustació d'Aigua de València i Pomada i l'animació musical anirà a càrrec del grup Morena - Tradipatxanga. Durant l'Aplec, el bar de l'ermita estarà obert, on si voleu podreu adquirir entrepans i beguda.
Més endavant us informarem dels accessos en vehicle, i dels horaris i punts de sortida per pujar caminant a Sant Ramon des de Sant Boi, Viladecans, Sant Climent i Torrelles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada