Ara és l'hora! Sant Boi tram 38


Ja s’ha obert el període d’inscripció per a la V del proper 11 de setembre. Enguany, les inscripcions s’hauran de fer a través de la web “Ara és l’hora”: http://www.araeslhora.cat/ca/via-catalana-2014/inscriu-te. Us podeu apuntar en un mateix correu fins a cinc persones. Si sou un grup més nombrós, us haureu d’apuntar per petits grups de cinc o bé individualment, i si sou una entitat o un col·lectiu, també haureu de fer la inscripció en grups de cinc persones mitjançant el mateix formulari. Posteriorment, rebreu un correu on se us demanarà que confirmeu la inscripció, per tal de validar-la. A més, i per facilitar la inscripció al màxim de persones possibles, hi haurà uns formularis manuals. Més endavant us informarem del lloc on es podrà efectuar la inscripció manualment. 
El tram assignat a la territorial de Sant Boi és el TRAM 38, i és el que haureu de seleccionar en aquest formulari. També se us demanarà que trieu el color de la samarreta, hi ha dos colors diferents: groc i vermell. El motiu d’aquests dos formats és perquè en el moment de formació de la V, tenim el repte de crear una gran senyera de punta a punta del recorregut, organitzant-nos en 9 franges (grogues i vermelles). Enguany s’ha editat un lot (samarreta i motxilla) amb el disseny propi de la imatge de la Diada, i té un cost de 15€. Aquesta samarreta oficial, a més de ser la commemorativa  d’aquesta Diada tan especial, també és l’única que contribueix a sufragar les despeses de l’organització de l’acte i de la campanya. Tan bon punt hagin arribat les samarretes, us informarem dels punts de venda a Sant Boi, tot i que ja us podem avançar que es podran adquirir en les botigues habituals.

En el formulari d’inscripció també hi ha l’opció d’apuntar-vos com a voluntaris per a la campanya que es durà a terme fins al 9N. Veureu que es donen diverses opcions de voluntariat, i us animem a apuntar-vos-hi triant l’opció que s’adeqüi més a les vostres possibilitats. Us necessitem a tots i a totes!

Aquest any ens desplaçarem en transport públic -Carrilet-, ja que el tram que se’ns ha adjudicat està situat entre l’estació de Magòria i la de la Plaça Espanya. Més endavant us informarem del punt i de l’hora de trobada de tota la gent de Sant Boi.

Us podeu apuntar a l'esdeveniment que hem creat al Facebook 

I seguir els perfils de la campanya "Ara és l'hora" a Facebook, Twitter i Instagram:
instagram: @araeslhora 
El 2013 ho vam aconseguir i  vam superar totes les expectatives, el 2014 Sant Boi hi tornarà a ser!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada