Marxa de torxes 2016 - 40è aniversari de l’11 de setembre del 76


Tal i com ja us havíem avançat per diferents vies, el proper 10 de setembre farem un acte commemoratiu del 40è aniversari de l’11 de setembre del 76 a la plaça Catalunya de Sant Boi, amb el lema: 40è aniversari Diada 11 de setembre Sant Boi 1976-2016, el qual culminarà amb la ja tradicional Marxa de Torxes. En aquesta commemoració comptarem amb la presència de totes les territorials de l’Assemblea Nacional Catalana del Baix Llobregat, les quals recolliran la flama santboiana per portar-la als diferents pobles baixllobregatins. 

Us podem avançar que comptarem amb la presència de diferents membres del Secretariat Nacional de l’ANC, i dels quatre càrrecs orgànics de l’entitat: Jordi Sánchez (president), Natàlia Esteve (vicepresidenta), Eulàlia Subirà (Secretaria) i Marcel Padrós (Tresorer). També assistirà el president de Súmate, José M. Clavero, a banda de representants d’altres entitats, els noms dels quals estan pendents de confirmar.

L’acte començarà a les 19.30h a la plaça Catalunya, i en acabar, a les 21.30h aproximadament, iniciarem la Marxa de Torxes. Aquest any el recorregut de la Marxa serà el següent: plaça Catalunya – 11 de setembre – Francesc Macià – Jaume I – Rutlla – Major – Riereta – plaça de l’Ajuntament – L’Alou – plaça Mossèn Jaume Oliveras (església de Sant Baldiri).

* Us recordem que, com sempre, podreu adquirir les torxes, a més d’altre marxandatge, a la parada que muntarem a la plaça Catalunya a partir de les 19.00h. Tot i que fa mesos que hi estem treballant, encara ens queden alguns detalls per tancar, per tant, fins d’aquí a uns dies no podrem compartir el cartell definitiu de l’acte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada