Qui som?

Sant Boi Decideix Independència és l'evolució de Sant Boi Decideix! La plataforma que va impulsar la consulta per la indepèndencia a Sant Boi, el 20 de juny de 2010. Sant Boi Decideix Independència està adherida a l'Assemblea Nacional Catalana ANC, formada per un grup de persones de la nostra ciutat i oberta a tothom que si vulgui afegir.

L’ANC és una organització unitària i transversal, democràtica i cívica, que treballa per aconseguir una majoria social favorable a la independència de Catalunya, el 30 d’abril de 2011 en el marc de la Conferència Nacional per l'Estat Propi, s'acordà iniciar el camí per la seva creació, i un any més tard, eldissabte 10 de Març de 2012, es constitueix oficialment en un acte multitudinari al Palau Sant Jordi . L'ANC està organitzada en assemblees territorials i sectorials.
El 30 d’abril de 2011 en el marc de la Conferència Nacional per l'Estat Propi, s'acordà iniciar el camí per la seva creació, i un any més tard, el dissabte 10 de Març de 2012, es constitueix oficialment en un acte multitudinari al Palau Sant Jordi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada